Moh guna produk halal muslim. Awak mesti suka. Boleh buat side income pulak tu!

DuniaHerbaHPA


Saturday, May 9, 2009

SALAM BUAT RAKAN2

Salam buat pengunjung laman saya...terutama buat sifu Pn Rahimah. Dah lama gak x masuk laman nie. Almaklum, bakal menambah ahli keluarga lagi. Jangankan nak jenguk, menjeling pun dah x larat.

Terima Kasih kerana link kan laman saya ke dalam laman web sifu. Sebenarnya, saya nie x pandai nak setkan laman blog nie...masih dalam "construction" lagi.

Bahan2 untuk buat coklat dah beli awal bulan 4 lagi, tapi sampai ke sudah la nie x buat2 lagi. Domamnya mau sampai lepas pantang ieh. Sebenarnya, saya jeles gak dgn rakan2 yg dah mulakan experiment dan jualan coklat2 itu. Insyallah, semoga saya akan mengikut jejak rakan2 yg sukses.

2 comments:

ina said...

hi niza

dah bersalin ke belum.take care.dari teman sepercoklatan..hehe

izakinha said...

hi ina, sori lambat reply. Baru masuk balik. Sbenarnya den nie x reti nak buat blog, tawakal jerk.